Anunț public emitere autorizație mediu Popești-Leordeni

Dragi consumatori,

Societatea Blue Planet depune în mod public cererea pentru obținerea autorizației de mediu, în scopul „colectării deșeurilor nepericuloase”, la sediul nostru din Popești-Leordeni, aflat pe strada Pavel Ceamur, la nr. 16.
Desfășurarea acestei activități presupune colectarea și trasportul deșeurilor municipale pentru toate categoriile de utilizatori (atât persoanele fizice, cât și cele juridice), provenite din activitățile comerciale, industriale și de interes public, desfășurate de operatorii economici și de instituțiile publice din orașul Popești-Leordeni.
Întreg demersul cuprinde fracțiile colectate separat, fără a fi afectat fluxul deșeurilor de echipamente electrice și electronice, baterii și acumulatori, dar și colectarea și transportul deșeurilor provenite din locuințe, generate în urma reamenajărilor interioare și/sau exterioare ale acestora. Societatea noastră se va ocupa și de măturatul, spălatul, stropirea și întreținerea curățeniei căilor publice (inclusiv răzuitul rigolelor și evacuarea deșeurilor necontrolate), dar și de curățarea și transportul zăpezii de pe căile publice, cât și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau de îngheț (prin deszapezire și combaterea poleiului).
——
Informațiile pe care vreți să le aflați cu privire la potențialul impact asupra mediului, ca urmare a acestor activități, le puteți consulta în cadrul sediului Agenției Naționale pentru Protecția Mediului din Splaiul Independenței, la nr. 294, sau pe site-ul www.anpm.ro și la numerele de telefon 021-207.11.01/021-207.11.02.

Programul de funcționare este de la 8:00 la 16:30 de luni până joi, iar vineri de la 8:00 la 14:00. Tot aici puteți depune zilnic observațiile voastre cu privire la această activitate.

Mulțumim.